HAPAT QË DUHEN NDJEKUR PËR MARRJEN E LEKSIOMEVE ONLINE 🌐🗂

Details

HAPAT QË DUHEN NDJEKUR PËR MARRJEN E LEKSIOMEVE ONLINE 🌐🗂

Hapi 1: Klikoni faqen web www.ucb.edu.al dhe më pas rubrikën PORTALI (https://sites.google.com/a/uab.edu.al/portal/).
Hapi 2: Logohuni tek ikona e gmail-it me adresën e KUB
Hapi 3: Pasi të jeni loguar, rikthehuni dhe njëherë tek portali dhe klikoni fakultetin tuaj (e gjeni lartë në të majtën tuaj)
Hapi 4: Klikoni mbi emrat e profesorëve dhe aty shfaqen leksionet e secilit.
.
⚠ Nëse keni probleme me logimin mos hezitoni të na kontaktoni në whatsapp në 0698899999
.
Për më tepër, klikoni videot ilustruese https://www.facebook.com/groups/1926869664223751/permalink/2690974841146559/

Kujdesuni për veten!

https://www.facebook.com/groups/1926869664223751/permalink/2690974841146559/
Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.