Festimi i “Ditës së Evropës” në Akademinë Profesionale të Biznesit

Details

Në kuadër të Ditës së Evropës, Akademia Profesionale e Biznesit organizoi ditën e hënë datë 9 maj 2016, ora 10:00 një konferencë/leksion të hapur me temë “Hapat dhe sfidat e Shqipërisë drejt integrimit në BE”, ku të ftuar ishin Z. Gentian ELEZI – Ekspert për Çështjet e Integrimit (Ish – Zv. Ministër i Integrimit); dhe Z. Sokol DEDJA – Drejtor i Marrëdhënieve me BE, Ministria e Punëve të Jashtme.

IMG_0576IMG_0582

Në këtë leksion të hapur mbi Evropën, ish – Zv.Ministri i Integrimit Z. Gentian ELEZI diskutoi me shumë interes për studentët mbi prioritetet si dhe ecurinë e procesit të integrimit lidhur me rrugëtimin Evropian të Shqipërisë drejt familjes evropiane. Ndërsa, Drejtori i Marrëdhënieve me BE pranë Ministrisë së Punëve të Jashtme, Z. Sokol DEDJA në diskutimin e tij u fokusua në rolin dhe rëndësinë e politikës së jashtme shqiptare në procesin e integrimit evropian.

IMG_0928IMG_0842

Në fund të takimit studentët e akademisë diskutuan hapur me të ftuarit mbi atë se çfarë është Evropa dhe si e perceptojnë ata të qenurit evropian nën moton “Të jesh evropian jo vetëm me zemër por dhe me mendje”!

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.