Dita e Këshillimit të Karrierës

Details

Tashmë studentët tanë nuk marrin vetëm njohuri nga leksionet e përditshme për sa i përket tregut dhe mundësive të punësimit në Shqipëri. Por, përveç këshillimit të vazhdueshëm nga ana e stafit akademik, dje studentët e vitit të 3-të të FE-së patën mundësi të trajnoheshin dhe këshilloheshin edhe nga eksperti i Karrierës dhe Punësimit  Z. Erion Muça – Përfaqësues i Qendrës IRISOFT Albania. Gjatë këtij takimi Z. Muça i njohu studentët me mundësitë, taktikat dhe udhëzimet e nevojshme sesi të kryejnë një intervistë, kërkesë apo aplikim të suksesshëm për punë.

Duke falënderuar Z. Muça për kohën dhe këshillat e tij të vyera, ftojmë studentët të na bashkohen në takime të tilla këshilluese të cilat do të jenë të vazhdueshme në ditët në vijim.

dsc_0145dsc_0154

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.