Ceremonia me rastin e “DIPLOMIMIT” të studentëve në programet e studimit Bachelor dhe Master në Ekonomi dhe Drejtësi, dhe njëkohësisht me rastin e fillimit të mbarë të vitit të ri akademik 2015-2016.

Details

 

Ditën e shtunë datë 14 Nëntor 2015, në mjediset e Akademisë Profesionale të Biznesit u zhvillua Ceremonia e Diplomimit të studentëve të cilët përfunduan me sukses studimet ne programet Bachelor dhe Master në Ekonomi dhe Drejtësi, dhe njëkohësisht me rastin e fillimit të mbarë të vitit të ri akademik 2015-2016. Ky event festiv u shndërrua në një datë të paharrueshme për të gjithë studentët të cilët kurorëzuan finalizimin e një cikli të rëndësishëm të jetës studentore por dhe për drejtuesit dhe 12239506_1690007071243754_6462358245423717972_nstafin e APB që shohin në gëzimin e studentëve frytet e një pune plot përkushtim duke besuar se çdo student i APB ka qenë, është dhe do të mbetet ngaherë një investim i rëndësishëm në ndërtimin e një shoqërie më të mirë.

Në mjediset e kampusit të Akademisë Profesionale së Biznesit u organizua Ceremonia e Diplomimit nga më madhështoret dhe më të bukurat e të gjithë historikut 5-vjeçar të këtij Institucionit të Arsimit të Lartë Publik Privat. Në këtë ceremoni diplomimi gala morën pjesë personalitete nga fusha akademike, të administratës publike, prokurorë, 12373315_1699650383612756_7686701189257016878_ngjykatës, partnerë dhe të afërmit e të neo-diplomuarve. Të diplomuarit u përshëndetën në mënyrë të veçantë nga Presidenti i APB, Prof. Ylber BEZO, nga Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, Z. Nikolin Jaka si dhe nga përfaqësues student të diplomuar nga të dy fakultetet.

Kjo festë magjike na dhuroi emocion të madh nga përshëndetjet e ngrohta dhe te dashura të diplomuarve, si dhe fjalimet mbresëlënëse të trupës akademike të institucionit tonë.

Pas fjalëve përshëndetëse ceremonia u mbyll nën tingujt e muzikës dhe nën atmosferën e këndshme të hedhjes së kapelave, që kurorëzoi mundin e 3 viteve punë për studentët tanë. Akademia Profesionale e Biznesit dhe përfaqësia e saj i uron Suksese të mëtejshme në jetën e bukur dhe plot sfida studentëve të saj të neo-diplomuar!!!

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.