Çelet viti i ri akademik 2016-2017

Details

Sot Akademia Profesionale e Biznesit hapi dyert e saj img_1873për të mirëpritur studentët e rinj dhe ata aktualë në çeljen e vitit akademik 2016-2017. Ceremoninë e hapjes e përshëndetën Rektori i APB-së, Prof. Dr. Irakli Koçollari, Presidenti, Prof. As. Dr. Ylber Bezo, si edhe dy dekanët e fakulteteve, të cilët u uruan mirëseardhjen dhe suksese në këtë rrugëtim plot sfida drejt dijes.
Për të disatin vit radhazi Akademia renditet ndër Institucionet e Arsimit të Lartë Jopublike e përzgjedhur nga një numër i konsiderueshëm studentësh.

Stafi i Akademisë Profesionale të Biznesit i falënderon të gjithë studentët për besimin.
Ne ju sigurojmë që keni bërë zgjedhjen e duhur!
APB, your partner to success!

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.