APB Sponsor

Details

“Akademia Profesionale e Biznesit” sponsor i “S.K.Tirona”

“Tirona” është vlerë, traditë, histori dhe tashmë ne jemi pjesë e kësaj historie suksesi!

Sot në mjediset e Akademisë Profesionale të Biznesit u zyrtarizua uniforma e Ekipit të parë S.K.Tirana (Volejboll Meshkuj), ku sponsor zyrtar që do të shoqëroj këtë skuadër ne rrugën e sukseseve të mëtejshme është Akademia Profesionale e Biznesit!!!

Suksesi nis këtu!!!
“S.K. Tirona”, Akademia Profesionale e Biznesit ju mbështet në Suksesin Tuaj të mëtejshëm!!!

Facebook
Twitter
LinkedIn

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.