DITA E ORIENTIMIT NË KUB !

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Përshëndetje të dashur studentë,

Viti akademik sipas Udhëzimeve të MSH dhe MASR, do të fillojë në datën 2 Nëntor, por Procesi Mësimor do realizohet me Sistemin On Line, bazuar në Platformën Classroom/Meet.

 

PËR STUDENTËT E VITIT TË PARË BACHELOR DHE KOLEGJIT TË STUDIMEVE PROFESIONALE:

Ditën e parë datë 2 Nëntor në orën 09.00 do të organizohet një Trajnim për Mësimin on line në mjediset e KUB, duke zbatuar masat e rrepta të sigurisë dhe Protokollit si: Maska, Distanca dhe jo lëvizje të pakontrolluara. Në datën 3 Nëntor e në vijim edhe vitet e para do kalojnë me sistemin on line.

 

PËR STUDENTËT E VITEVE TË DYTA DHE TË TRETA BACHELOR, STUDENTET E VITEVE TE DYTA TE STUDIMEVE PROFESIONALE:

Viti akademik sipas Udhëzimeve të MSH dhe MASR, do të filloje në datën 2 Nëntor, por Procesi Mësimor do realizohet me Sistemin On Line, bazuar në Platformën Google Classroom/Meet.

 

PËR STUDENTËT MASTER VITI I PARË DHE I DYTË:

Sipas Udhëzimeve të MSH dhe MASR, Procesi Mësimor do realizohet me Sistemin On Line, bazuar në Platformën Google Classroom/Meet.

 

 

Për gjithcka, lidhur me procesin mësimor dhe asistencen teknike do të kontaktoni sekretaritë mësimore:

Sekretaria Ekonomik: Znj. Mirvjena Gremi në adresën: (email: sekretariaeko[email protected]  / cel: 0674008880 )

Sekretaria Juridik: Znj. Ambra Lezi në adresën: (email: [email protected]  / cel: 0674008881 )

Sekretaria e Studimeve të Larta Profesionale: Znj. Lorela Reci në adresën: (email: [email protected]  / cel: 0692093939 )

 

Për t’ju vënë në dispizicion adresat e emaileve të studentëve dhe suport tenik, Znj. Sara Lilo në adresën: [email protected]

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.