Bursa Erasmus + UTENA UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Thirrje aplikimi për Bursa Erasmus + UTENA UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES në Lituani.

Në kuadër të programit Erasmus+, komponenti International Credit Mobility, i nënshkruar mes UTENA UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES, Lituani dhe Kolegjit Universitar të Biznesit për periudhën 2019-2022, hapet thirrja për aplikime të studentëve të nivelit bachelor Viti i Parë dhe i Dytë në Fakultetin e Ekonomisë, të gjitha profilet e studimit për semestrin e parë, viti akademik 2021-2022:

2 studentë të ciklit Bachelor për vitin akademik 2021-2022
APLIKIMET JANË TË HAPURA DERI NË DATËN 21 QERSHOR 2021

Për më shumë informacion, klikoni KËTU

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.ucb.edu.al

KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT!
10 VITE SUKSES! 🎓

#erasmus #erasmuslife #KUBstudents

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.