10 vite Kolegji Universitar i Biznesit

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

NË PËRVJETORIN E TIJ TË 10-të, KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT FTON TË GJITHË MATURANTËT:
REZERVO STUDIMET NË KUB DHE PËRFITO -25% ZBRITJE TË TARIFËS SË STUDIMIT!
 
Kolegji Universitar i Biznesit ofron studime Bachelor & Studime të Integruara dhe Studime të Larta Profesionale 📚
 
🗂 Studime Bachelor (3 vite akademike, 180 kredite/ECTS) në:
📂 Administrim Biznesi
📂 Financë Kontabilitet
📂 Banka dhe Institucione Financiare
📂 Informatikë Biznesi
📂 Teknologji Informacioni
 
🗂 Studime të Integruara (5 vite akademike, 300 kredite/ECTS) në:
📂 Drejtësi
 
🗂 Studime Bachelor (3 vite akademike, 180 kredite/ECTS) në:
📂 Shkenca Politike
📂 Marrëdhënie Ndërkombëtare
 
🗂 Studime të Larta Profesionale (2 vite akademike, 120 kredite/ECTS) në:
📂 Asistent i Lartë Administrativ
📂 Asistent i Lartë Financë
📂 Asistent i Lartë Ligjor
📂 Teknik i Lartë Sistemesh Elektrike
📂 Teknik i Lartë Sistemesh Kompjuterike
📂 Teknik i Lartë Sistemesh Motorike
 
📃 KUB i ka të gjitha programet e studimit të akredituara maksimalisht!
📃 KUB ofron bursa studimi!
📃 KUB pranon dhe studentë të cilët nuk e plotësojnë kriterin e notës mesatare 6.5
 
[ngg src=”galleries” ids=”25″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]
 
📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
 
KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT! 10 VITE SUKSES! 🎓

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.