URDHËR NR.293, DATË 29.09.2020, “PËR CAKTIMIN E DATËS SË FILLIMIT TË VITIT AKADEMIK 2020-2021 NË INSTITUCIONET E ARSIMIT TË LARTË”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Më poshtë është njoftimi zyrtar i Ministrisë së Arsimit Sportit dhe Rinisë :

 

[pdf-embedder url=”http://ucb.edu.al/wp-content/uploads/2020/09/Udher-Nr.293.dt_.29.09.2020.pdf”]

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.