Program Startup, Tirana INC

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Për të gjithë studentët e KUB, dëshirojmë të ndajmë me ju informacionin në lidhje me Tirana INC.

Programi i Inkubacionit Startup për ekipet e zgjedhura të studentëve, do të bashkojë studentë ambiciozë dhe të motivuar, të nxitur nga dëshira për të bërë një ndryshim.

Tirana INC. Është një iniciativë e universiteteve shqiptare, e krijuar në kuadrin e programit BE për Inovacion, zbatuar nga GIZ dhe Preneurz. Amsterdam, dhe mbështetur nga Qyteti i Tiranës. Kjo iniciativë synon të ndërtojë një platformë që do të ndihmojë ekipet studentore nga universitetet në Shqipëri të hyjnë në jetën e sipërmarrjes përmes këshillimit dhe trajnimit mbi idetë e tyre të projektit.

Programi përbëhet nga pesë shtylla:
🔹Sesione ekspertësh (workshop)
🔹Sesione të rritjes (mentorim)
🔹Ngjarjet e rrjetit
🔹Orari zyrtar
🔹Stërvitje individuale

Për më shumë informacion, klikoni këtu.

[ngg src=”galleries” ids=”35″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″] 

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.ucb.edu.al

Lidheni të ardhmen tuaj me KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT! 🎓
10 VITE SUKSES!

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.