Orari i Semestrit të Dytë, Master Shkencor dhe Profesional

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Përcillet orari për Master Shkencor, Master Profesional dhe Master Profesional në Ekonomi i Thelluar 

Për studentët e vitit të parë, Semestri i Dytë:

 

FAKULTETI I EKONOMISË

MASTER SHKENCOR VITI I PARË

 

DEGËT:   KONTABILITET – FINANCË

                    KONTABILITET AUDITIM,

                    MENAXHIM BIZNESI,

                    ADMINISTRIM PUBLIK,

                   MENAXHIM MARKETINGU

 

 

MASTER PROFESIONAL NË EKONOMI I THELLUAR VITI I PARË

 

DEGËTKONTABILITET – FINANCË

                  MENAXHIM BIZNESI

 

 

MASTER PROFESIONAL VITI I PARË

 

DEGËT:  KONTABILITET – FINANCË

                   MENAXHIM BIZNESI

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.