Njoftim Zyrtar për të gjithë studentët e prapambetur dhe pasiv në Programin “Drejtësi”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Më poshtë ju komunikojmë njoftimin Zyrtar për studentët e prapambetur dhe pasiv në Programin e Studimit “Drejtësi”:

 

[pdf-embedder url=”http://ucb.edu.al/wp-content/uploads/2020/09/njoftim-i-drejtesise.pdf” title=”njoftim i drejtesise”]

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.