Miratohet periudha e aplikimeve të Formularëve A1/A1Z

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Për të gjithë maturantët e viteve të kaluara, njoftohet se:

Ministria e Arsimit Sportit dhe Rinisë ka miratuar peridhën e aplikimeve të formularit A1/A1Z.

Aplikimet mund të bëhen nga data 12 deri në 16 Prill 2021.

Të gjithë të interesuarit janë të lutur të paraqiten pranë gjimnazeve ku kanë përfunduar studimet, për të bërë plotësimin e formularit.

Për më shumë informacion, klikoni KËTU.

 

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.ucb.edu.al

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.