Kolegji Universitar i Biznesit në bashkëpunim me Albanian Skills

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit që Kolegji Universitar i Biznesit ka me Albanian Skills, 

Ofrohen për studentët internship apo praktika, të cilët i kanë të nevojshme sidomos studentët të cilet jane duke perfunduar  ciklin Bachelor, apo ciklin Master.

Albanian Skills hap sërisht thirrjen për praktika për studentët të cilët duan të zhvillojnë veten e tyre dhe të fitojne eksperiencë.   
Fushat për të cilat është hapur praktika janë: 
 
Digital Marketing 
Administration 
Journalism 
 
Studentët duhet të dergojnë CV dhe leter motivimi në adresën e emailit albanianskills.secretariat@gmail.com.
Aplikimet mbyllen me datë 19 Mars
 
Për më shumë informacion, klikoni KËTU
 
 
[ngg src=”galleries” ids=”14″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]
 

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.