Administrim Biznesi, KUB

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Programi i studimit Administrim Biznesi është një ndër programet më të kërkuar në KUB!

Bëhuni pjesë e Kolegjit Universitar të Biznesit🏢 duke përzgjedhur programin e studimit:
📂 “Administrim Biznesi” dhe bëhuni menaxher i së nesërmes!

📃 KUB i ka të gjitha programet e studimit të akredituara maksimalisht!
📃 KUB ofron bursa studimi!

[ngg src=”galleries” ids=”28″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.ucb.edu.al

Lidheni të ardhmen tuaj me KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT! 🎓
10 VITE SUKSES!

#kolegjiuniversitaribiznesit #kub #10years

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.